Stampile Trodat

Stampile Trodat

stampila Stampile PRINTY LINE
stampila Printy Line (datiere si cifriere)
printy line Stampile Professional Line
printy line Stampile Typomatic Line
printy line Stampile Classic Line
typomatic line Stampile Reiner
datiere Stampile lemn
reiner Accesorii Stampile

Carti de vizita

carti de vizita Carti de vizita

Meniu WEBSITE

internet stamp Prima pagina
stamps sale Prezentare Ima Graph
profesional line Contact Ima Graph


Stampile online
Asistenta Online

Comenzi telefonice 0753.146.900 (Orange)
0727.146.900 (Vodafone)

stampile trodat
livrari stampile in tara

Cum cumpar:

Comanda stampile pe site:

Pentru a efectua o comanda de stampile prin intermediul magazinului online este necesar sa va inregistrati, folosind o adresa de e-mail valida.

Alegeti produsul dorit si apoi faceti click pe simbolul "adauga in cos". Produsul va ajunge in cosul de cumparaturi. Pentru vizualizarea produselor alese faceti click pe "cos cumparaturi"

Comanda telefonica:

Pentru comanda telefonica sunati la numarul de telefon : 0727 146 900 sau 0753 146 900

Comanda prin mail:

Pentru a comanda stampile sau accesorii stampile prin mail va rugam trimiteti mail pe adresa:comenzi@stampile-trodat.com

 

Cum platesc?

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare. Valoarea produselor este cea afisata la "cos cumparaturi" . Plata se face catre agentul care efectueaza livrarea. Plata prin Ordin de plata sau Virament bancar se face in baza facturii proforme emise de S.C. IMA GRAPH S.R.L.. Livrarea marfii se face ulterior acestei operatiuni.

Livrarea:

GRATUIT la sediul dumneavoastra - daca valoarea (TVA inclus) depaseste 80 Ron.

Comanda minima este de 80 RON(TVA inclus) !

Livrare in Bucuresti. Livrarile se pot face pana la ora 18 de luni pana vineri la adresa specificata.

Livrare in alte localitati, comanda minima 150 Ron, livrare prin FAN COURIER, plata se face in momentul primirii coletului.

 

 

 

Garantia?

Este de 30 de zile lucratoare si se acorda pentru defecte de fabricatie. Nu acordam garantie produselor care prezinta deteriorari din cauza folosirii neadecvate sau care au fost folosite impreuna cu accesorii neagreate de producator.

Termeni si conditii:

Intregul continut al acestui site este proprietatea S.C. IMA GRAPH S.R.L. Dreptul de autor, marcile inregistrate si alte drepturi de proprietate intelectuala protejeaza continutul site-ului. Continutul www.graph.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau inregistrat sub nici o forma si folosind orice tip de mijloace, inclusiv fotocopierea sau inregistrarea electronica sau mecanica, dar nelimitându-se la acestea, si nu poate fi folosit pentru a crea materiale derivate din acesta fara acordul prealabil, in scris, al S.C. IMA GRAPH S.R.L.

Nu garantam 100% corectitudinea datelor de pe site, ele sunt transmise de catre producatori si pot fi pe alocuri eronate.

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor www.graph.ro. S.C. IMA GRAPH S.R.L. nu va acorda nici o garantie referitoare la:

a) evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului;

b) neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

c) inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel S.C. IMA GRAPH S.R.L. nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

Orice persoana care viziteaza site-ul www.graph.ro si care ii ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre S.C. IMA GRAPH S.R.L. in vederea efectuarii de studii de piata; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; realizarii de catre S.C. IMA GRAPH S.R.L. a operatiunilor de recrutare de personal; solutionarea de catre S.C. IMA GRAPH S.R.L. a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate; alte activitati intreprinse de S.C. IMA GRAPH S.R.L. si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului. S.C. IMA GRAPH S.R.L. va pastra confidentialitatea acestor informatii. Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavaoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati la: office@stampile-trodat.com

 

 


Oferta Stampile | Stampile Rotunde | Stampile Patrate | Stampile Dreptunghiulare | Stampile Ovale